Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ondernemer Claus-Casimir begint online winkel

1 september 2020 · Leestijd 2 min

In navolging van zijn grote zus begint ook graaf Claus-Casimir zich online te manifesteren. De 16-jarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft een eigen internetbedrijfje opgericht: Grails Plug. Het gaat om een online winkel waar hij schoenen, kleding en accessoires verkoopt.

De nieuwe site is net online gegaan, zo laat hij weten via Instagram. "Mijn eigen site hebben is een hele grote stap voor me en ik vind het heel aardig hoeveel support ik krijg. Dank jullie wel!" Mogelijk kreeg hij bij het opzetten van de winkel hulp van vader Constantijn, die zich al jaren bezighoudt met startups en de techwereld.

Claus-Casimir is de site druk aan het promoten en krijgt daarbij hulp van zijn zus Eloise, die de afgelopen maanden razendpopulair is geworden op Instagram. In korte tijd verzamelde ze meer dan 150.000 volgers.

"Eigen bedrijf! Ontzettend trots op mijn broertje", zo schrijft de 18-jarige Eloise over Claus-Casimir. Hij heeft het niet van een vreemde, want eerder begon Eloise met het online verkopen van haar oude kleding.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--