Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Op wie lijkt Ariane nou eigenlijk?

12 april 2020 · Leestijd 2 min

Vandaag viert prinses Ariane haar dertiende verjaardag. Voor deze feestelijke gelegenheid hebben wij dit foto-artikel van de jongste dochter van koning Willem-Alexander gemaakt. Wij vroegen ons af: op wie lijkt Ariane nou eigenlijk? Wij hebben wat foto's van de prinses en haar familieleden naast elkaar gezet.

De vergelijking is al vaker gemaakt bij de zussen van Ariane. Haar oudste zus, Amalia, zou het meest op haar vader en grootmoeder lijken, terwijl zus Alexia meer Argentijnse genen van haar moeder zou hebben. Maar op wie lijkt Ariane het meest?

In Ariane zien we van beide ouders iets terug. Zo herkennen we de plezierige blik van Willem-Alexander in haar ogen en heeft ze qua uiterlijk dezelfde gezichtsvorm als haar moeder.

(Over)grootouders

Tussen Ariane en haar oma Beatrix zijn redelijk wat vergelijkingen te zien, maar tussen overgrootmoeder Juliana en Ariane zien wij veel gelijkenissen.

Wij zijn benieuwd op wie jij Ariane het meest vindt lijken. Laat het ons weten in de reacties op onze Facebookpagina of stem via onderstaande poll. 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--