Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze Oranje was wél bij Oranje gisterenavond

11 juli 2024 · Leestijd 2 min

Heel Nederland is in mineur na het verlies van het Nederlands Elftal op het EK in Duitsland. De penalty van Harry Kane en de omstreden scheidsrechter zijn niet de enige dingen waar over gesproken wordt. De afwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op de tribune is meerdere mensen opgevallen. Maar gisterenavond was déze Oranje wel bij Oranje.

Het verlies van het Nederlands elftal is onderwerp van gesprek vandaag. Ook de afwezigheid van het koningspaar wordt besproken. Maar er zat wel degelijk een lid van de koninklijke familie in het publiek. Prins Pieter-Christiaan zat namelijk op de tribune in Dortmund. De zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven deelde gisterenavond een foto van het veld met de tekst: "de spanning bouwt op".

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Waarom geen koning en koningin op het EK?

De vraag waarom het koningspaar niet op het EK is houdt de gemoederen bezig. Alhoewel de Rijksvoorlichtingsdienst geen antwoord heeft gegeven, melden sommige royaltyverslaggevers dat de koning en koningin wél op de tribune zouden gaan zitten als Oranje de finale had gehaald. Maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Foto's: ANP / Instagram @pcvanoranje

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--