Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dít draagt koningin Máxima bij het streekbezoek aan de Gelderse Vallei

31 augustus 2023 · Leestijd 3 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima trappen het nieuwe jaar vol inspirerende bezoeken af met een streekbezoek aan de Gelderse Vallei. Voor de gelegenheid draagt koningin Máxima dezelfde felgroene outfit als tijdens Koningsdag. Dit keer gepaard met een poeder-kleurige hoed.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken vandaag de Gelderse Vallei onveilig met een streekbezoek. Ze bezoeken maar liefst vijf gemeenten in één dag, waar wij overigens live verslag van doen in dit liveblog. Voor echte royalty liefhebbers is dit het startschot van het nieuwe seizoen. Alle ogen zijn dan ook gericht op de kleding van koningin Máxima. En ze draagt een felgroene creatie van Natan die je kunt herkennen van Koningsdag 2023. Zelfs haar witte blokhakken (tevens van hetzelfde Belgische modehuis Natan red.) droeg ze al in april dit jaar. 

streekbezoek-gelderse-vallei1
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima worden door kinderen begroet in Nijkerk.

Bijna dezelfde outfit als met Koningsdag

Met de outfit van Natan gooide koningin Máxima hoge ogen op Koningsdag. Reden genoeg om de outfit nog een keer uit de kast te trekken voor een bezoek aan de Gelderse Vallei. Met de kleur maakt ze wederom een spetterende indruk. Haar hele outfit is lekker duurzaam, want de hoed heeft ze in 2013 al eens eerder gedragen op Bonaire en komt uit het atelier van Fabienne Delvigne. De oplettende kijker herkent de haardecoratie van het bezoek aan Curaçao in februari dit jaar.

streekbezoek-gelderse-vallei4

Wie wat bewaart, die heeft wat

Ook de tas die koningin Máxima mee heeft, herkennen we. Zo had ze de gevlochten handtas van Marina Raphae mee tijdens Koningsdag en droeg prinses Ariane hem al een keer naar het Koningsdagconcert in Rotterdam Ahoy. Zo zie je maar weer, wie wat bewaart die heeft wat! 

streekbezoek-gelderse-vallei3
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bewandelen samen met vrijwilligers het Appelpad.

Praktische twist voor de wandeling

Aangezien het koninklijk stel het Appelpad gaat bewandelen, trekt koningin Máxima een sportiever paar schoenen uit de kast. Op gouden ballerina's wordt ze gefotografeerd door de pers. Voor de regen wikkelt ze ook nog een korte trenchcoat om haar felgroene creatie te beschermen tegen de druppels. Een jas die op dit moment erg hip is. 

streekbezoek-gelderse-vallei2
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima poseren in de regen voor de pers.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het streekbezoek van onze koning en koningin? Volg dan ons liveblog of bekijk onze social media-kanalen. Daar nemen we je aan de hand mee en delen we leuke beelden achter de schermen. Een compleet verslag zie je in onze eerste uitzending na de zomerstop aanstaande zaterdag 2 september. 

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--