Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal beleven romantisch weekend

8 juli 2024 · Leestijd 2 min

De Griekse kroonprins Pavlos en zijn vrouw kroonprinses Marie-Chantal waren te gast op een romantisch huwelijk dit weekend. De twee deelden een liefdevol kiekje op hun social media. Kijk maar mee!

Vorige week vierden kroonprins Pavlos en kroonprinses Marie-Chantal nog hun eigen huwelijksjubileum. De twee waren op 1 juli 29 jaar getrouwd. Dit weekend waren ze samen te gast op een ándere bruiloft in Griekenland. Alexander, de zoon van de beste vriendin van kroonprinses Marie-Chantal, stapte dit weekend in het huwelijksbootje met zijn Daphne – en de kroonprins en -prinses waren erbij. Het was een "heerlijk weekend", aldus Pavlos. Voor de gelegenheid droeg Marie-Chantal een nieuwe midi-jurk van het merk Erdem.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Marie-Chantal deelde op haar Instagram ook een foto met haar beste vriendin [de moeder van de bruidegom red.]. "De zoon van mijn oudste en beste vriendin gaat vandaag trouwen, in Pilion Griekenland", zo luidde het bijschrift. Hier droeg de kroonprinses een witte luchtige set van het merk Zimmermann. Haar rieten tas is gepersonaliseerd met haar initialen M.C. Dit najaar staat er nog een bruiloft in de agenda van de Griekse royals. De zus van kroonprins Pavlos, prinses Theodora, gaat dit najaar namelijk trouwen met haar verloofde Matthew Kumar.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: Instagram @mariechantal22 @pavlosgreece

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--