Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: prinses Eugenie deelt zoete foto met haar jongste zoontje

25 maart 2024 · Leestijd 2 min

Afgelopen weekend blies prinses Eugenie, de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, 34 kaarsjes uit. Op Instagram staat ze stil bij deze dag met een lieve foto van haar met haar jongste zoon.

Verjaardagsfoto

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hebben samen twee kinderen: August (3) en Ernest (1). Op Instagram geeft de Britse prinses geregeld een kijkje in haar privéleven en zo kunnen we meegenieten van leuke foto's van haar twee jonge kinderen. Zo ook dit weekend, toen Eugenie ter ere van haar verjaardag een foto deelde van haar met haar jongste zoontje. Kijk maar mee.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bij de foto schrijft Eugenie: "De grootste cadeau's zijn mijn jongens. Dus op deze verjaardag koester ik familie en geliefden". Waarschijnlijk bedoelt Eugenie met "mijn jongens" haar man Jack en zoontjes August en Ernest. Aan het bericht voegt ze drie hartjes toe. Eerder dit jaar werd de kleine August drie jaar oud en deelde zijn moeder een aantal foto's van hem op sociale media.

Prinses Eugenie

Prinses Eugenie is de jongste dochter van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson en een kleindochter van wijlen koningin Elizabeth. In november 2018 trouwde ze met Jack Brooksbank, die ze ontmoette tijdens een skivakantie in Zwitserland.

Prinses_Eugenie_in_avondjurk_met_Jack
Prinses Eugenie in haar sierlijke avondjurk. Aan haar zijde haar man Jack Brooksbank.

Bron: ANP, Instagram @princesseugenie

Geschreven door

Sonja van Hal

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--