Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Albert reageert op geruchten rond Charlène

10 september 2021 · Leestijd 2 min

Prins Albert van Monaco is ontsteld over de geruchten die de ronde doen over prinses Charlène. De Monegaskische vorst ontkent dat het opvallend lange verblijf van zijn vrouw in Zuid-Afrika te maken heeft met een huwelijkscrisis. Tegen het Amerikaanse magazine People zegt hij: "Ze verliet Monaco niet omdat ze boos was op mij of wie dan ook."

Prinses Charlène vertrok in mei van dit jaar voor een korte reis naar haar vaderland Zuid-Afrika, maar is nog altijd niet teruggevlogen naar Monaco. Officieel vanwege complicaties na een in Zuid-Afrika ontstane infectie, maar steeds vaker wordt gedacht dat er misschien toch iets anders aan de hand is.

Haar echtgenoot probeert deze geruchten nu middels een interview met People uit de wereld te helpen. "Ze ging naar Zuid-Afrika om voor haar stichting te werken en wat vrije tijd door te brengen met haar broer en vrienden. Het was de bedoeling dat het een verblijf van een week en maximaal 10 dagen zou zijn. Ze is er nog steeds omdat ze deze infectie opliep en daarna met medische complicaties te maken kreeg." De prins benadrukt: "Ze is niet in ballingschap. Het was absoluut een medisch probleem dat behandeld moest worden."

Hereniging

Charlene_Monaco_Afrika_2.jpg

Eind augustus reisde prins Albert met de tweeling, Gabriella en Jacques, naar Zuid-Afrika om Charlène te bezoeken. De prinses schreef ten tijde van hun bezoek op Instagram dat ze heel blij was om haar gezin weer bij zich te hebben. Kort na hun vertrek liet prins Albert weten aan People dat zijn vrouw "staat te popelen" om huiswaarts te keren. 

Vorige week kwam naar buiten dat de 43-jarige prinses met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Het Monegaskische hof meldde kort daarop dat haar toestand stabiel is, maar wat ze precies mankeert is niet medegedeeld.

Bron: ANP / Foto's: @HSH Princess Charlene - Christian Sperka

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--