Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jarige prins Carl Philip op de kiek gezet door zijn vrouw Sofia

13 mei 2024 · Leestijd 2 min

Prins Carl Philip is vandaag jarig! De zoon van koning Carl Gustaf en koningin Silvia blaast vandaag 45 kaarsjes uit. Voor zijn verjaardag deelt het Zweedse hof een foto van de jarige, gemaakt door niemand minder dan zijn vrouw prinses Sofia.

Waar prins Carl Philip vorige week nog in galakleding nog ten tonele verscheen op het staatsbanket, staat hij nu wel heel sportief op de foto. De jarige prins poseert in sportieve kleding en draagt een pet achterstevoren op zijn hoofd. Een outfit die je bij een prins niet zo snel zou verwachten.

Casual op de foto

De foto is gemaakt door prinses Sofia in Ribbåsfallet in Älvdalen, een natuurgebied in Zweden. Afgezien van de sportieve outfit van prins Carl Philip, is de kans aannemelijk dat de twee een wandeling maakten door de Zweedse natuur. De Zweedse prins is sinds 13 juni 2015 getrouwd met prinses Sofia. Het stel heeft drie zoons: prins Alexander (2016), prins Gabriel (2017) en prins Julian (2021).

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP / Instagram @kungahuset

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--