Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Charles geëmotioneerd door beterschapswensen

27 maart 2020 · Leestijd 2 min

Prins Charles krijgt van over de hele wereld beterschapswensen nu bekend is dat de Britse troonopvolger het coronavirus onder de leden heeft. Donderdagmiddag liet de 71-jarige prins van Wales weten "diep geroerd" te zijn door de vele berichten.

"Bedankt voor alle 'Get Well Soon'-berichten voor zijne koninklijke hoogheid", schreef Clarence House op social media bij een foto van een breed lachende Charles. "Hij is diep geroerd door uw vriendelijke woorden."

Charles zit momenteel in quarantaine in Schotland, waar hij maandag werd getest. Woensdag maakte Clarence House bekend dat de prins het longvirus heeft, hoe hij het heeft opgelopen is "onmogelijk na te gaan". Ook Charles' echtgenote Camilla is getest, zij heeft het virus niet.

De prins van Wales heeft milde klachten en kan vanuit zijn Schotse residentie Birkhall blijven werken. Dat Charles en Camilla zondag toch naar Schotland vertrokken, ondanks oproepen van de Schotse overheid om niet naar de Hooglanden te 'vluchten' voor het coronavirus, wordt hun niet in dank afgenomen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--