Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Emmanuel lijkt precies op zijn vader in nieuwe portretfoto's

4 oktober 2023 · Leestijd 2 min

De Belgische prins Emmanuel blaast vandaag 18 kaarsjes uit. Een mijlpaal voor het derde kind van koning Filip en koningin Mathilde. Dit wordt dan ook gevierd met een officiële fotosessie en daarin lijkt hij als twee druppels water op zijn vader koning Filip.

Het Belgische hof deelt op hun Instagram nieuwe portretfoto's van de jarige. Dat was ook wel nodig, aangezien prins Emmanuel een stuk gegroeid is sinds de laatste fotosessie. We zien op de foto's een jongeman in plaats van een jochie en zijn ouders zijn apetrots. 

Lees verder onder de foto's. 

prins-emmanuel-18
©Bas Bogaerts.
prins-emmanuel-18-2
©Bas Bogaerts.
prins-emmanuel-18-3
©Bas Bogaerts.

Prins Emmanuel lijkt als twee druppels water op zijn vader

Net als veel ouders, staan ook Filip en Mathilde stil bij de verjaardag van hun tweede zoon. Ze delen daarom ook een lieve fotoreeks van Emmanuel uit het persoonlijke fotoalbum vol met oude foto's. Hoe verder je naar rechts klikt, hoe meer je Emmanuel ziet opgroeien tot een sportieve en vrolijke prins.

Lees verder onder de post. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

En de gelijkenissen met vader koning Filip zijn niet te missen! Zeker wanneer je de jeugdfoto's van Filip erbij pakt. De twee lijken enorm op elkaar, vind je ook niet? 

koning-filip-21
Jeugdfoto van Filip op 21-jarige leeftijd.

Foto's: Bas Bogaerts via Instagram @belgianroyalpalace

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--