Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Felix krijgt bijzondere pet na eindexamen

25 juni 2021 · Leestijd 1 min

Een koninklijke eindexamenkandidaat is geslaagd! Prins Felix, zoon van prins Joachim en zijn ex-vrouw Alexandra heeft zijn diploma behaald aan het Gammel Hellerup Gymnasium. Op Instagram reageerde prins Joachim zeer verheugd.

De 18-jarige Felix heeft na zijn eindexamen een speciale studentenpet gekregen, dat het einde van de middelbare schooltijd markeert. Bij het afstuderen waren naast prins Joachim en zijn moeder Alexandra, die nog steeds de titel gravin van Frederiksborg draagt, zijn oudere broer Nikolai aanwezig.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Op Instagram schrijft prins Joachim zeer verheugd te zijn met het behaalde eindexamen van zijn zoon. "Wat vliegt de tijd! Ik voel nog steeds zijn hand in de mijne terwijl ik hem naar school bracht, op de allereerste dag 13 jaar geleden. Nu is hij een student! Proficiat aan hem en alle nieuwbakken studenten van het jaar. Jullie verdienen allemaal een goede vakantie!" Op een foto is te zien hoe Joachim aan de pet van Felix zit. Ook Alexandra staat op de foto. In de post laat Joachim verder zien wat hij de afgelopen tijd allemaal heeft gedaan.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--