Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Gabriel (3) op de foto met verjaardagstaart

31 augustus 2020 · Leestijd 2 min

De Zweedse prins Gabriel viert maandag zijn derde verjaardag. Op Instagram hebben zijn ouders prins Carl Philip en prinses Sofia een foto van de jarige gedeeld.

Op de zwart-witfoto poseert de jarige met een vrolijk gezicht bij zijn verjaardagstaart. "Gefeliciteerd, onze lieve Gabriel met je derde verjaardag", schrijven Carl Philip en Sofia bij de foto.

De verjaardag van Gabriel wordt in huiselijke kring met zijn ouders en oudere broer prins Alexander gevierd, laat een woordvoerder van het Zweedse hof weten aan de krant Expressen. 

Lees verder onder de Instagram-post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prins Gabriel en prins Alexander (4) zijn sinds oktober 2019 geen lid meer van het Zweedse Koninklijk Huis. Koning Carl Gustaf heeft vorig jaar besloten om het aantal leden van het Koninklijk Huis te verkleinen. Dit besluit betreft ook de drie kinderen van Carl Philips zus prinses Madeleine.

Prins Carl Philip was overigens het hele weekend bij kartwedstrijden in Eskilstuna. Daar reikte de royal, zelf een verdienstelijk autocoureur, aanmoedigingsprijzen uit aan jonge racetalenten.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--