Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry en Meghan Markle maken samen een film die lijkt op het verhaal van prinses Diana

8 augustus 2023 · Leestijd 2 min

De auteur van het boek Meet Me at the Lake bevestigt dat prins Harry en Meghan Markle haar boek gaan verfilmen. De hertog en hertogin hebben met hun bedrijf Archewell Productions de filmrechten van het boek gekocht en gaan samen met Netflix de boekverfilming verzorgen. En het verhaal heeft een subtiele link met prinses Diana.

Dat prins Harry en Meghan Markle de filmrechten voor het boek Meet Me at the Lake hebben gekocht, is niet geheel onverwachts. De verhaallijn van het boek heeft namelijk een kleine link met het verhaal van prinses Diana. Het boek gaat over een vrouw die de liefde vindt nadat haar moeder is omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk. 

Of dat ook de reden is dat Harry en Meghan met dit project aan de slag gaan, is niet bekend, maar de link is wel snel gelegd. De auteur van het boek dat in mei dit jaar uitkwam, Carley Fortune, is in ieder geval enthousiast over de samenwerking. "Ik kan mij geen betere partnerschap voorstellen," zegt ze tegen Fox News. 

Lees verder onder de foto. 

Harry_en_Meghan_verbreken_contact_tabloids.jpg
Prins Harry en Meghan Markle.

Het is niet voor het eerst dat Harry en Meghan een film maken. In 2020 sloot het stel een deal met Netflix om samen met de streamingdienst een aantal documentaires, films en series te produceren. Tot nu toe hebben ze twee documentaires uitgebracht, waaronder de zesdelige documentairereeks die heel wat stof deed opwaaien. Wanneer de Hollywood-film op Netflix staat is nog niet bekend gemaakt. 

Foto's: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--