Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Happy birthday! Prinses Aimée 43 jaar

18 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Aimée, de echtgenote van prins Floris, mag vandaag 43 kaarsjes uitblazen! Een mooie reden om het archief in te duiken en een aantal mooie foto's van de jarige op een rijtje te zetten.

Aimée Leonie Allegonde Marie Söhngen komt uit Amsterdam en studeerde na het behalen van haar gymnasiumdiploma rechten in Leiden. Tijdens haar studententijd leerde ze ook haar grote liefde prins Floris kennen. In 2004 verscheen Aimée voor het eerst op het koninklijke toneel bij de doop van prinses Amalia.

Op 25 februari maken Aimée en Floris, op dezelfde dag als Prins Pieter-Christiaan en Anita van Eijk, in Paleis Het Loo in Apeldoorn hun verloving bekend. Op 22 oktober stappen ze in het huwelijksbootje.

Prinses Aimée en Prins Floris hebben twee dochters en een zoon: Magali (2007), Eliane (2009) en Willem Jan (2013). Floris en Aimée wonen samen met hun kinderen in Voorschoten.

Van 2010 tot en met 2015 werkte prinses Aimée voor de ANWB (marketing en sales) op het hoofdkantoor in Den Haag. Daarvoor werkte zij bij een bank en bij Pon Holdings BV op de afdeling marketing en communicatie.

fullsizeoutput_325d.jpeg

Wij hebben prins Floris gevraagd of hij ook nog een mooi plaatje van zijn vrouw had die we konden toevoegen, en die hebben we gekregen! Onderstaande foto van prinses Aimée heeft hij naar ons opgestuurd.

Bron: ANP / Prins Floris

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--