Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Beatrix heeft haar boosterprik al gehad

27 november 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Beatrix heeft haar boosterprik met het coronavaccin al gekregen. Dat vertelde de 83-jarige prinses vrijdag tijdens een bezoek aan een coronateststraat op Curaçao.

Bij het bezoek aan de GGD in Willemstad werd de prinses bijgepraat over het testbeleid op het eiland en de huidige stand van zaken. De prinses sprak met coronahulpverleners en met Joey Alcalá, beleidsmedewerker bij het ministerie van gezondheid, milieu en natuur.

Lees verder onder de tweet van Jeroen Snel, die de prinses volgt op Curaçao.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen


Kijk vanavond naar Blauw Bloed voor een mooi verslag van het werkbezoek van prinses Beatrix. We zijn er om 19:55 uur op NPO 2.

Vrijdagavond stonden tientallen Curaçaoënaars bij het Renaissance Hotel in Willemstad om prinses Beatrix een warm ontvangst te geven. In het hotel bezocht de prinses een bijeenkomst over natuureducatie voor kinderen.

Ouderen en kinderen stonden nerveus met hun telefooncamera te wachten tot de prinses binnenkwam. Ook enkele Nederlandse toeristen hadden zich bij het hotel verzameld om een glimp van Beatrix op te vangen.

Lees verder onder de foto.

Prinses_Beatrix_hotel.jpg

Na afloop van de bijeenkomst hadden meer buurtbewoners lucht gekregen van haar aanwezigheid en stonden er nog enkele tientallen mensen haar op te wachten.

De bijeenkomst is van de DCNA, de Dutch Caribbean Nature Alliance. De organisatie is een samenwerking van verschillende natuurorganisaties op de eilanden die dit jaar 25 jaar bestaat. Vrijdagavond bezocht de prinses in Fort Amsterdam een receptie ter ere van het zilveren jubileum.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--