Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlène verft haar lokken opnieuw in déze haarkleur

13 februari 2024 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène heeft opnieuw een ander kapsel. De vrouw van prins Albert van het vorstendom Monaco zit regelmatig bij de kapper, maar heeft nu haar lokken geverfd in een haarkleur die we al van haar kennen.

We steken het niet onder stoelen of banken: prinses Charlène wisselt graag van kapsel. Van opgeschoren tot spierwit haar: we hebben de meeste kapsels al eens voorbij zien komen. Sinds september 2023 heeft de vrouw van prins Albert een donkerblonde look met een wat donkere aanzet. Maar ze heeft nu wederom haar lokken geverfd in déze kleur.

Van donkerblond naar chocoladebruin

Prinses Charlène lijkt haar donkerblonde coupe redelijk snel zat te zijn. Op nieuwe foto's is namelijk te zien hoe de prinses haar haren wederom chocoladebruin heeft geverfd. Een haarkleur die we al van haar kennen. Begin 2023 had de Monegaskische prinses namelijk al bruin haar; ze verraste in juni 2023 met een andere look tijdens de Golden Nymph Awards in Monte Carlo.

Lees verder onder de foto.

Charlene_2023
Prinses Charlène op 20 juni 203 op de Golden Nymph Awards in Monte-Carlo.

Al lijkt de prinses nu voor een donkere tint gekozen te hebben. Ondanks dat het niet voor het eerst is dat Charlène met een donkere haarkleur op pad gaat, is het zelden zo donker geweest. Van nature heeft de prinses namelijk erg blond en kort haar. Bekijk de beelden van haar nieuwe coupe hieronder.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Prinses Charlène draagt op de foto verder een donkerblauwe set met een boothals. Om haar nek pronkt een ketting met parels en haar make-up is erg eau naturelle.

Foto's: ANP / Instagram @foundationprincesscharlene

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--