Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Madeleine deelt foto van dochtertje Adrienne

11 mei 2020 · Leestijd 2 min

De Zweedse prinses Madeleine heeft ter gelegenheid van Moederdag een fraaie foto van haar dochtertje Adrienne op Instagram geplaatst. Op de foto is te zien hoe het prinsesje aan een roos ruikt. "Laten we op deze Moederdag hulde brengen aan liefde en het gezin", schrijft Madeleine.

Madeleine laat met enige regelmaat op social media foto’s zien van haar drie kinderen Leonore (6), Nicolas (4) en Adrienne (2). De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia doet dat bewust, zo vertelde ze een paar weken geleden in een tv-programma.

"Ik doe het om te voorkomen dat paparazzi stiekem foto’s gaan nemen", zei de prinses. "Ik begrijp dat mensen onze kinderen graag zien opgroeien en willen weten hoe we wonen in Miami." Maar Madeleine wil zelf de regie houden over de foto’s die van haar kroost verspreid worden.

Lees verder onder de foto's.

Zomer in Zweden

Vanwege de coronacrisis is het de vraag of Madeleine en haar man Chris O’Neill met de kinderen komende zomer afreizen naar Zweden. Normaal viert de Zweedse koninklijke familie vakantie op het eiland Öland. Het is onzeker of Madeleine en haar gezin wel naar Zweden kunnen vliegen.

Bron: ANP / Foto's: Princess Madeleine of Sweden

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--