Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Märtha Louise deelt unieke foto's dochter

1 september 2020 · Leestijd 2 min

Leah Isadora, de tweede dochter van de Noorse prinses Märtha Louise, heeft afgelopen weekeinde haar confirmatie gedaan als lidmaat van de Noorse lutherse kerk. Dat heeft de prinses via sociale media bekendgemaakt.

Leah Isadora (15) is het petekind van prinses Laurentien, maar bij de plechtigheid waren vanwege de coronamaatregelen alleen familieleden uitgenodigd. Komend weekeind is het de beurt aan Leah Isadora's neef prins Sverre Magnus om bevestigd te worden in de kerk. Hij is petekind van koningin Máxima, maar ook die kan niet naar Noorwegen komen, zo heeft het Noorse hof al laten weten.

Märtha Louise toonde op Instagram foto's van haar dochter in haar nieuwe bunad, de Noorse klederdracht die meisjes traditioneel bij hun bevestiging krijgen. "Je zag er zo mooi uit in je nieuwe bunad. Ik ben zo trots op je mijn liefste", schreef de trotse Märtha Louise. "Je durft je dromen en je intuïtie te volgen. Je artistieke touch die via @leahhhbeauty aan het licht komt, heb je geërfd van je vader, grootouders en overgrootouders aan beide kanten."

Lees verder onder de foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De lofzang ging door. "Ik hou ervan hoe liefdevol en waarachtig je bent met je emoties, ik hou van je humor en je brutaliteit, ik hou van alles aan jou. Je vader zou zo trots op je zijn geweest en zei dat je de meest getalenteerde jonge vrouw ter wereld bent die aan een reis van grote roem en succes begint. Je bent gemaakt om je esthetische talent met de wereld te delen. En met jou erin, is de wereld net iets mooier. Gefeliciteerd met je bevestiging, schat. Ik hou van je met heel mijn hart", aldus Märtha Louise.

Leah Isadora's vader, de kunstenaar en schrijver Ari Behn, overleed afgelopen kerst.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--