Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Sarah Ferguson deelt bijzondere gezinsfoto op Instagram

16 mei 2020 · Leestijd 2 min

Sarah Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, heeft een zeldzame gezinsfoto met haar voormalig echtgenoot en dochters gedeeld. Dat deed ze vrijdag op Instagram in het kader van International Family Day.

Op de liefdevolle foto staat de 60-jarige 'Fergie' arm in arm met haar dochters prinses Eugenie en prinses Beatrice. Andrew staat erachter en maakt het plaatje compleet. "Ik ben zo trots op ons gezin", schrijft de hertogin van York bij de foto.

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Andrew en Sarah

Prins Andrew en Sarah zijn sinds 1996 gescheiden maar hebben een goede band met elkaar. Volgens Britse media verblijft Sarah momenteel met Andrew in de Royal Lodge in Windsor. Ook prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank wonen er momenteel.

Royaltyfans hebben de hoop op een officiële hereniging tussen Andrew en Sarah nog niet opgegeven. In de reactie op de foto vragen verschillende volgers om een nieuwe bruiloft.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--