Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Schattig! Eerste foto dochtertje Harry en Meghan gedeeld

7 juni 2022 · Leestijd 2 min

Op sociale media is een foto gedeeld van Lilibet, het 1-jarige dochtertje van prins Harry en zijn vrouw Meghan. De achterkleindochter van koningin Elizabeth vierde afgelopen zaterdag haar eerste verjaardag. Het besloten feestje werd gevierd op Frogmore Cottoge, de woning van Harry en Meghan in Windsor.

Harry en Meghan waren afgelopen weekend in Engeland om het 70-jarig jubileum van koningin Elizabeth mee te vieren. Lilibet maakte daar voor het eerst kennis met haar overgrootmoeder Elizabeth, naar wie zij ook vernoemd is. 

Op de derde dag van het feestweekend verbleven Harry en Meghan met hun twee kinderen in Windsor. Daar vierden zij samen met familie en vrienden de verjaardag van hun dochter. Dat deden de hertog en hertogin van Sussex met een picknick in de achtertuin.

Een van de verjaardagsgasten was de Britse fotograaf Misan Harriman, een goede vriend van het gezin. Misan maakte al eerder gezinsfoto's van Harry en Meghan en heeft nu het kiekje van een jarige Lilibet gedeeld. Bij de foto schrijft hij: "Het was een voorrecht om de eerste verjaardag van Lilibet te vieren met haar familie en die van mij!"

Lilibet
Prinses Lilibet op haar eerste verjaardag.

Foto's: Misan Harriman & ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--