Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Schoolkinderen oog in oog met Charles en Camilla

14 februari 2020 · Leestijd 2 min

Het gebeurt niet vaak: oog in oog staan met een prins en een hertogin van Groot-Brittannië. Voor schoolkinderen uit onder andere Frankrijk was gisteren zo'n moment.

Prins Charles en zijn vrouw Camilla brachten donderdag een bezoek aan de Tower of London. Voor de kinderen die daar ook waren was dat een grote verrassing.

Het koninklijk paar ging met de schoolkinderen in gesprek en schudde wat handjes, Camilla vroeg de kinderen onder meer of ze het naar hun zin hadden in London. Charles was er vooral nieuwsgierig naar of de kinderen een verslag moesten schrijven over de oude gevangenis. "Kijk maar hoe veel je kunt herinneren, als je ouder bent kun je je helemaal niets meer herinneren", grapte Charles.

Lees verder onder de foto's.

Een Franse juf was erg enthousiast over het bezoek van het koninklijk paar. "De kinderen zijn heel, heel erg blij", vertelde ze na afloop.

Charles en Camilla gingen naar de Tower of London vanwege het 535-jarig bestaan van de Yeoman Warders, de ceremoniële bewakers van de Tower of London. Naast het eten van een stukje taart, kregen de twee een rondleiding van de traditionele bewakers van het fort en bekeken ze de Britse kroonjuwelen. 

Bron: ANP

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--