Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Uit het archief! Wim Dehandschutter voor het eerst op televisie!

28 december 2021 · Leestijd 2 min

In 18 jaar Blauw Bloed hebben heel wat deskundigen de revue gepasseerd. Ook hebben een aantal bekende koppen hun eerste stapjes bij ons in het televisieprogramma gezet. Zoals: Wim Dehandschutter!

Het Blauw Bloed zoals u dat 18 jaar lang kent, stopt ermee. Daarom is het leuk om nog even in de archieven te snuffelen. Zo vonden wij een item uit 2012 waarin een toen nog onbekende verslaggever van Het Nieuwsblad de verschillen uitlegt tussen koningsdag in België en Nederland. Een spreker die wij daarna nog vaker zouden gaan zien! Geniet van het eerste item met Wim.

Hoe gaat Blauw Bloed nu verder?

Blauw Bloed krijgt een nieuwe uitstraling en toont wekelijks een interessante reportage over de Oranjes en andere koninklijke families in Europa, gratis via NPO start. Ook is deze reportage iedere vrijdagmiddag om 16:40 uur te zien op NPO 1 voorafgegaan door het 'Blauw Bloed Weekoverzicht'. Daarin wordt het laatste nieuws over de royals in binnen- en buitenland besproken. Het vernieuwde Blauw Bloed is vanaf vrijdag 28 januari 2022 wekelijks te zien!

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--