Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Van Vollenhovens blazen dak eraf tijdens bedankconcert in Ziggo Dome

11 september 2022 · Leestijd 2 min

De prinsen Bernhard, Pieter Christiaan en Floris van Vollenhoven hebben zaterdagavond het dak eraf geblazen in Amsterdam. De drie broers werkten mee aan een concert in de Ziggo Dome om de zorgmedewerkers in Nederland te bedanken. Ook prinses Annette en prinses Anita waren bij het concert aanwezig.

Tijdens de coronapandemie heeft er in Nederland een enorme druk gestaan op de zorgsector. De initiatiefnemers van dit concert, onder meer prins Floris, vonden dat het tijd was om de zorgmedewerkers te trakteren op een ontspannen avondje uit. Met het zogeheten 'Care 4 Care concert' laten de organisatoren hun dank en waardering zien voor het werk dat deze mensen hebben verricht. 

Samen met anderen Frans Bauer en Berget Lewis bezorgde DJ Floris van Oranje de zorgmedewerkers een onvergetelijke avond. Op sociale media delen de prinsen enkele foto's waarop te zien is dat het een geslaagd feest was. 

Bekijk hier de feestelijke foto's.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Beeld: @bernhardvanoranje & @patrickvkatwijk

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--