Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Victoria kidnapt beste vriendin voor luxe vrijgezellenfeest

18 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Kroonprinses Victoria van Zweden heeft haar beste vriendin het afgelopen weekend getrakteerd op een luxe vrijgezellenfeest. Andrea Brodin, een bekende Zweedse interieurarchitect, werd zaterdag door de royal en andere vriendinnen gekidnapt voor het feest.

"Het was de meest onvergetelijke zaterdagavond met mijn vriendinnen", schrijft Brodin op Instagram. De 42-jarige styliste gaat trouwen met haar vriend Cedric Notz met wie ze al zeven jaar samen is. Victoria vond dat wel een feestje waard, schrijft het Zweedse tijdschrift Svensk Damtidning.

Nadat Brodin haar werk had gedaan als interieur-adviseuse in het ochtendprogramma van TV4, vond ze een briefje waarin verteld werd dat ze wat kleding bij elkaar moest pakken en in een gereedstaande auto moest stappen. Dat werd de opmaat voor het feest dat Victoria had bedacht. Brodin werd in een luxe hotel helemaal verwend en na een boottocht langs de eilanden voor de kust van Stockholm was het tijd voor een groots diner.

Zondag ging het feest nog even door. Toen werd er een grote lunch georganiseerd waarbij de partners en kinderen van de vriendinnengroep aanwezig waren. Victoria en Brodin zijn sinds hun jeugdjaren al zeer goede vriendinnen van elkaar.

Bron: ANP / Foto: Kungahuset.se

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--