Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Koninklijke familie bijeen voor 'groene' prinses

16 september 2019 · Leestijd 2 min

In een uitverkocht Carré stond maandagavond in Amsterdam de natuur centraal tijdens een speciale voorstelling die plaatsvond in het kader van de tachtigste verjaardag van prinses Irene.

De prinses zet zich al jaren met hart en ziel in voor het behoud van de natuur. Degenen die tijdens deze feestelijke avond een échte ode brachten aan de natuur waren prins Bernhard en prinses Annette: zij kwamen op de fiets.  

Lees verder onder de foto's.

Koninklijke gasten

Verschillende leden van de koninklijke familie woonden de avond in het Koninklijk Theater bij. Onder wie koning Willem-Alexander, prinses Beatrix en prinses Margriet. Ook de kinderen van prinses Irene waren aanwezig. 

Tegen de verslaggever van Blauw Bloed vertelde koning Willem-Alexander dat hij veel mooie momenten heeft beleefd met zijn tante. “En dat gaan we vanavond vieren”, aldus Willem-Alexander. 

Intieme kring

Samen met goede vriend Herman van Veen bedacht prinses Irene het eenmalige programma. In de aanloop naar de voorstelling in Carré benadrukte de prinses dat zij hier geenszins haar verjaardag vierde. “Dat heb ik al gedaan in intieme kring”. Prins Carlos vertelde voorafgaand aan de voorstelling tegen de verslaggever van Blauw Bloed dat hij zijn moeder vogelhuisjes cadeau heeft gedaan.

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--