Ga naar submenu Ga naar zoekveld

video: Lieve felicitatie aan jarige zus 'BeaBea'

9 augustus 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Eugenie staat stil bij de verjaardag van haar zus prinses Beatrice, die zondag 33 jaar oud is geworden. "Een hele fijne verjaardag voor zijn oude zussie", schrijft 31-jarige Eugenie op Instagram.

Ze deelt er een verzameling oude foto's bij van haar oudere zus "BeaBea". "Ik geniet van elk moment dat ik jou zo dapper en oprecht mag meemaken", vervolgt de jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson. "En nu word je zelf ook nog moeder. #Ikhouvanje."

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

In mei maakten Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De prinses is in de herfst uitgerekend. Prinses Eugenie en haar man Jack verwelkomden in februari hun zoontje August Philip Hawke Brooksbank. Het jongetje heeft geen koninklijke titel, maar kon wel de titel van eerste kleinkind van prins Andrew en Sarah Ferguson op zijn naam zetten.

bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--