Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Video: Máxima straalt in nieuwe zonnige outfit!

8 mei 2019 · Leestijd 2 min

Woensdagochtend bracht de koningin een bezoek aan de stichting Make-A-Wish. Ondanks het grijze weer in Hilversum bracht Máxima met haar outfit de zonneschijn met zich mee. Voor de gelegenheid heeft ze een nieuwe outfit van de Zara uitgekozen.

Koningin Máxima sprak met professionals en ouders van ‘wenskinderen’ over de impact van een wensvervulling voor het zieke kind. Ook kreeg zij te horen hoe wensen daadwerkelijk vervuld worden.

Lees verder onder de foto's

Afsluitend ontving de koningin de jubileumuitgave ‘30 Facestories’. Dit boek beschrijft dertig kinderen en hun wensen die de afgelopen dertig jaar door de stichting werden vervuld.

Iedere dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland biedt kinderen tussen 3 en 18 jaar hoop en kracht voor de toekomst door hun liefste wens te vervullen. Jaarlijks vervult Make-A-Wish Nederland circa zeshonderd wensen van kinderen. De wensen variëren van het maken van een ballonvaart tot een dagje ridder zijn.

Bron: RVD/ANP/Josine Droogendijk

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--