Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Welke dochter van prinses Stéphanie is hier aan het werk?

10 maart 2021 · Leestijd 2 min

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Camille Gottlieb, de dochter van prinses Stéphanie van Monaco heeft maandag een boot gedoopt. Dat deed ze in het bijzijn van de vorstelijke familie.

Camille is peetmoeder van de 'Monaco One' zoals de shuttle heet. In het bijzijn van onder meer prins Albert, prinses Caroline, haar moeder Stéphanie liet ze de fles tegen romp van de boot kapot vallen en was de boot gedoopt. Ook de andere kinderen van Stéphanie Pauline en Louis Ducruet waren erbij.

Voordat Camille de boot officieel mocht dopen werd die nog ingezegend door de aartsbisschop. Met de boot is het mogelijk binnen een kwartier naar de haven van Cala del Forte, Italië te varen. Ook is de boot zo ontworpen dat die 50 procent minder energie verbruikt dan een normaal schip.

Camille Gottlieb zien we niet vaak in het bijzijn van de vorstelijke familie van Monaco. Ze werd in 1998 geboren uit de relatie tussen prinses Stéphanie en haar beveiliger Jean Raymond Gottlieb. Het is nooit officieel bevestigd dat hij de vader is van Camille, maar door de jaren heen is dat een publiek geheim geworden.

Bekijk meer foto's van Camille op haar Instagram-pagina.

Foto's: Palais Princier de Monaco

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--