Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Wil je zien: de kerstkaart van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

24 december 2023 · Leestijd 2 min

Nu bijna alle Europese koningshuizen hun kerstkaart op de post hebben gedaan, kunnen onze royals natuurlijk niet achterblijven. Zondagochtend werd de kerstkaart van koning Willem-Alexander en koningin Máxima gepubliceerd. Extra leuk: op de kaart prijkt een zomers plaatje dat we nog niet eerder hebben gezien. Scrol snel verder!

Eerder deze week besteedden we aandacht aan de kerstkaarten van andere Europese royals. Steeds vroegen we ons af wanneer ons eigen koningspaar hun kerstkaart zou verzenden. Dat gebeurde dus vandaag, een dag voor kerst. 

Willem-Alexander en Máxima hebben hun kerstkaart versierd met een foto die afgelopen zomer werd gemaakt. Samen met hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane poseren ze aan de achterkant van Paleis Huis ten Bosch. Op de achtergrond zien we namelijk een stuk van hun achtertuin, waar het gezin zich al eerder liet vastleggen. Aan de outfits te zien is de foto gemaakt op 30 juni. Op deze dag ging het gezelschap naar het Haagse Zuiderstrand voor de jaarlijkse fotosessie. 

Lees verder onder de foto.

kerstfoto-2023
Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane in de tuin van Paleis Huis ten Bosch.

In de kerstkaart staat de tekst 'een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2024' geschreven. Traditiegetrouw wordt de kerstboodschap in het Nederlands, Engels, Spaans, Fries en Papiaments gedeeld. 

Lees verder onder de foto.

kerstkaart-2023
De kerstkaart van het koninklijk gezin.

Benieuwd naar eerdere kerstkaarten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima? Neem dan eens een kijkje in dit artikel: 

De mooiste kerstkaarten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Lees ook over:

De mooiste kerstkaarten van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Beeld: RVD - Mischa Schoemaker 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--