Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine aangekomen op de Bahama's

25 maart 2022 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw Catherine zijn tijdens hun achtdaagse tour door de Cariben aangekomen op hun laatste bestemming. Donderdag werden de hertog en hertogin van Cambridge met alle egards verwelkomd op de Bahama's.

Op het vliegveld van de hoofdstad Nassau werden William en Catherine opgewacht door premier Philip Davis, zijn vrouw Ann Marie en een aantal andere hoogwaardigheidsbekleders. "We hebben uitgekeken naar uw komst", zo sprak Davis volgens Britse media tegen het stel. "We zijn verheugd dat u er bent."

De premier feliciteerde de Cambridges vervolgens met het zeventigjarig regeringsjubileum van koningin Elizabeth, de reden voor hun reis. "Dat gaan we waarschijnlijk niet snel meer zien", knikte William vervolgens.

William en Catherine waren eerder deze week op Belize en op Jamaica. De rondreis werd daar overschaduwd door protesten van lokale inwoners vanwege onder meer het slavernijverleden en de rol van het Verenigd Koninkrijk daarin. William zei in een speech op Jamaica dat hij de rol van zijn land in het slavernijverleden "betreurt".

William_Catherine_Bahama_s_2.jpg

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--