Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine bakken bagels

15 september 2020 · Leestijd 2 min

De hertog en hertogin van Cambridge zijn vandaag op bezoek geweest in de Londense wijken London Bridge en Whitechapel. Daar bezochten ze het beroemde Beigel Bake in Brick Lane, een moskee en het London Bridge Job Centre. Het bezoek stond in het teken van het laten zien hoe gemeenschappen het hebben gedaan tijdens de Covid-19 pandemie.

Bij de beroemde Beigel Bake Bakery in Brick Lane hoorden William en Catherine hoe de winkel de lokale gemeenschap heeft geholpen door voedsel te doneren en te bezorgen, en hoe moeilijk het is om hun openingstijden tijdens de pandemie te verkorten.

Beigel Brake is een bakkerij uit 1974 dat bagels verkoopt die in de traditionele Joodse stijl zijn gebakken. De winkel bevind zich in Brick Lane, Spitafields in Londen. Voor de Corona crisis produceerde Beigel Bake 7000 bagels per dag. 

Het volgende bezoek van de hertog en hertogin was aan de East London Mosque en London Muslim Centre in Whitechapel, waar vrijwilligers een belangrijke rol hebben gespeeld bij het ondersteunen van leden van hun gemeenschap door te helpen warme maaltijden, voedsel en medicatie te bezorgen aan de meest kwetsbaren.

Als laatst bezochten William en Catherine het London Bridge Job Centre, dat tijdens de noodsituatie is doorgegaan met het bieden van persoonlijke ondersteuning aan kwetsbare werknemers.

De hertog en hertogin van Cambridge spraken met werknemers, personeel en werkgevers over de uitdagingen waarmee ze de afgelopen maanden zijn geconfronteerd.

Bron: KensingtonRoyal

foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--