Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine werken zich in het zweet

28 februari 2023 · Leestijd 2 min

Prins William en zijn vrouw prinses Catherine hebben het dinsdag tegen elkaar opgenomen op spinningfietsen. Tijdens een bezoek aan een sportschool in de Welshe stad Port Talbot werd het echtpaar uitgedaagd tot een wedstrijdje en dat ging er hard aan toe!

De prins en zijn vrouw trapten erop los en waren na de race van 45 seconden volledig buiten adem.

Tekst gaat verder onder foto

w&k Spinning 2

Catherine stapte met haar rok en hakken op de fiets en wist haar man ondanks haar niet geheel sportieve outfit te verslaan. De prinses kreeg een kleine gouden beker als prijs. William liet na afloop weten even nodig te hebben om weer "op adem" te komen en ook zijn vrouw had het zwaar.

Tekst gaat verder onder foto

W&K spinng 5

In de sportschool werden William en Catherine ook rondgeleid. Het echtpaar sprak met medewerkers en sportende mensen over het belang van sport en beweging voor de mentale gezondheid.

Bekijk hier een video van het sportieve moment!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Sportieve rivaliteit

Zaterdagavond waren William en Catherine te gast bij een rugbywedstrijd tussen Wales en Engeland in de Six Nations League. Tijdens de wedstrijd moedigde het stel wel twee verschillende teams aan. William is namelijk beschermheer van de Welsh Rugby Union en Catherine is beschermvrouwe van de Engelse Rugby Football Union. Benieuwd hoe het af liep? Lees ons artikel om erachter te komen!

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--