Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Win het boek 'Door de ogen van de Koning'

16 december 2023 · Leestijd 2 min

Nog 9 dagen en dan is het kerst! Deze hele decembermaand trakteren we je op de website van Blauw Bloed op inspirerende en warme verhalen. En natuurlijk geven we ook af en toe een cadeautje weg. De podcast 'Door de ogen van de Koning', waarin koning Willem-Alexander met radio-dj Edwin Evers terugblikt op tien jaar koningschap, is nu ook in boekvorm te krijgen. En jij kan een exemplaar winnen! Lees onderaan het artikel hoe je kans kunt maken op het boek.

In tien hoofdstukken blikt Willem-Alexander terug op het afgelopen decennium als staatshoofd van Nederland. Hij doet dat aan de hand van zowel hoogte- als dieptepunten, zoals de Olympische Spelen en de viering van 75 jaar vrijheid, maar ook de coronapandemie en het neerhalen van vlucht MH17. Daarnaast stellen onder anderen prinses Amalia, oud-Kamervoorzitter Gerdi Verbeet en astronaut André Kuipers de koning een vraag in de rubriek De blik van buitenaf en geven ze zelf hun eigen kijk op het koningschap van Willem-Alexander. In het boek staan ook foto's van de afgelopen tien jaar koningschap.

Komende tien jaar koningschap

"Juist door de kans om te reflecteren heb ik nog meer zin om de volgende tien jaar vol goede moed en met veel energie in te gaan", liet de koning eerder al weten. "Die jaren zijn zo snel gegaan en het is zo mooi om Nederland te mogen dienen vanuit het koningschap, dat ik me echt verheug op de komende tien jaar. Die mogen wat mij betreft best wel wat langzamer gaan."

Onder de foto lees je hoe je het boekt kunt winnen. 

Boek 'Door de ogen van de Koning'

Win het boek 'Door de ogen van de Koning'

De decembermaand is bij uitstek de periode om iets te doen voor een ander. Voor wie zou jij dit boek willen winnen? Laat het ons hieronder weten en wie weet kan jij straks iemand blij maken met het boek 'Door de ogen van de Koning'. 

Ben jij al helemaal klaar voor de kerstdagen? Ontdek hieronder welk personage je bent uit de EO-kersttest.

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--