Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Winnen! 10x het fotoboek 'Máxima: Glans van Oranje'

23 december 2023 · Leestijd 2 min

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het kerst! Deze hele decembermaand trakteren we je op de website van Blauw Bloed op inspirerende en warme verhalen. En natuurlijk geven we ook af en toe een cadeautje weg. Vandaag mogen we maar liefst 10 (!) exemplaren van het boek 'Máxima: Glans van Oranje' weggeven. Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

In onze adventskalender hebben we al mooie prijzen mogen weggeven, maar de koek is nog niet op. Vandaag kun je namelijk een uniek fotoboek over het leven van koningin Máxima winnen. Het boek heet 'Máxima: Glans van Oranje' en is in samenwerking met het ANP en royaltydeskundige Simone Lamain tot stand gekomen. 

Lees verder onder de foto. 

Fotoboek_Maxima_Glans_van_Oranje.jpg

Doe mee met de winactie!

Het fotoboek neemt je als lezer - in tien thema’s - mee in het leven van onze koningin. Van haar jeugd in Argentinië tot haar rol als moeder van drie dochters en van haar gevoel voor stijl tot de reizen die ze voor de Verenigde Naties maakt. Ook is er een thema gewijd aan de ervaringen van de fotografen die Máxima vaak hebben gefotografeerd.

Nieuwsgierig naar wat je ervan kunt verwachten? Deze mooie foto's zitten onder andere in het boek. 

Meedoen kan via onderstaand formulier tot 31 december, we maken de winnaars in het nieuwe jaar bekend! 

Ben jij al helemaal klaar voor de kerstdagen? Ontdek hieronder welk personage je bent uit de EO-kersttest.

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Wie ben jij in het kerstverhaal?

Maria, Jozef, de herders of de wijzen... Op welk personage uit het kerstverhaal lijk jij het meest? Doe de EO-kersttest en ontdek het nu!

Doe mee!

Foto's: ANP 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--