Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zara en Mike Tindall zijn "niet anders dan andere ouders"

8 juli 2024 · Leestijd 3 min

De man van Zara Tindall, Mike Tindall, is in een interview met Hello Magazine! opvallend openhartig over zijn gezinsleven. Ondanks dat zijn vrouw lid van de Britse koninklijke familie is, zijn hij en Zara "niet anders dan andere ouders." Lees meer in dit artikel.

Zara Phillips, de dochter van prinses Anne en Mark Phillips, trouwt op 30 juli 2011 met oud rugby-speler Mike Tindall. Op dat moment zijn ze al zes jaar samen. Het stel krijgt samen drie kinderen: Mia (2014), Lena (2018) en Lucas (2021). Aangezien Zara geen adelijke titel heeft, kunnen haar kinderen redelijk in de luwte opgroeien. Dit zorgt er ook voor dat Zara en Mike hun kinderen kunnen opvoeden net als andere ouders.

Ook leuk om te lezen: het liefdesverhaal van Zara en Mike Tindall.

Sportieve weekenden

Met een oud rugby-speler als vader en een professioneel ruiter als moeder, is het niet verrassend dat de weekenden van het gezin van Zara en Mike sportief zijn ingevuld. "We zijn niet anders dan andere ouders en onze weekenden zijn gevuld met het halen en brengen van de kinderen naar hun sporten", zo vertelt Mike aan Hello Magazine! De kinderen doen aan rugby (hoe kan het ook anders), hockey, zwemmen en turnen. "Ik denk dat sport kinderen zoveel te bieden heeft. Of het nu gaat om een goed teamlid te worden of om vastberadenheid. Het heeft mij en Zara zoveel gegeven, dat we onze kinderen aan zoveel mogelijk sporten willen blootstellen."

Lees verder onder de foto.

Zara Mike Tindall, Peter Phillips
Zara en Mark Tindall met hun dochters Mia en Lena. Op de achtergrond zien we Peter Phillips en prinses Beatrice met haar echtgenoot Edoardo.

Zara, die nog steeds actief is als ruiter, leert haar kinderen ook paardrijden. Maar bij Mike hoeft ze dat niet te proberen, zo blijkt uit het interview. "Ik denk dat we veel discussie zouden hebben als zij mij gaat leren paardrijden. Ik zal waarschijnlijk een lastige leerling zijn", onthult Mike.

De man van Zara is wel vaker openhartig over het leven met een royal. In een rugby-documentaire vertelde hij vorig jaar nog hoe hij het vond om met iemand te trouwen uit de Britse koninklijke familie. "Iedereen denkt dat het door te trouwen met Zara allemaal prima is. Maar dat betekent niet dat je geen baan meer nodig hebt. En het is zeker niet makkelijk."

Foto's: ANP

Geschreven door

Renée Prenger

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--