Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zien: de zomer(vakantie) van de Van Vollenhovens

29 augustus 2023 · Leestijd 3 min

Het is eind augustus en de (zomer)vakantie is zo goed als voorbij. Ondanks het feit dat de vakanties van onze koninklijke familie tot hun privéleven behoren, lichtten zij de afgelopen weken toch het tipje van de sluier op. Vooral de Van Vollenhovens waren erg vrijgevig in het delen van vakantiefoto's.

Prins Bernhard & prinses Annette 

Het lijkt erop dat prins Bernhard en prinses Annette de zomer hebben doorgebracht op het Spaanse eiland Ibiza. Ook hun drie kinderen Isabella, Samuel en Benjamin, waren erbij.

Op Instagram deelt Bernhard zo nu en dan een foto met zijn gezinsleden. Ook verschijnen er plaatjes die gemaakt zijn op het nabijgelegen eiland Formentera. Het gezin genoot van avondjes uit en sportieve activiteiten. 

Lees verder onder de foto's. 

Bernhard_Annette_vakantie
Gezellig uiteten met de familie, alleen dochter Isabella ontbreekt. Verder zien we prins Bernhard en prinses Annette met hun twee zoons Samuel (tweede van links) en Benjamin (midden).
IMG_2852
Tijdens een avond uit. Op deze foto zien we prins Bernhard met zoon Samuel en dochter Isabella.
Bernhard_Samuel
Ook op vakantie wordt gesport: Bernhard en Samuel gingen samen mountainbiken.
Bernhard_Samuel
Prins Bernhard en zijn oudste zoon Samuel hebben een goede band.

Prins Pieter-Christiaan

Waar prins Pieter-Christiaan zijn zomervakantie heeft gevierd weten we niet. Wel genoot hij zo nu en dan van een uitje. Zo zagen we Pieter-Christiaan bij het concert van Coldplay en feestvieren tijdens de Canal Pride in Amsterdam. Ook was hij op stap in Noordwijk met zijn zoon Pieter. 

Lees verder onder de foto's. 

IMG_2454
Met zanger Jeroen van der Boom tijdens het concert van Coldplay in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.
361835699_18199805467252640_3406167176867779569_n
Pieter-Christiaan_zoon Pieter
Op pad met zoon Pieter (2008) in Huis ter Duin, Noordwijk. "Zomer coupe" schrijf Pieter-Christiaan bij de selfie.
Pieter-Christiaan_canal pride
Feesten op een boot in Amsterdam tijdens de Canal Pride.

Prins Floris en prinses Aimée 

Ook de jongste van de Van Vollenhoven-broers houdt wel van een feestje. Prins Floris werd namelijk gespot op het festival 'De Amsterdamse Zomer', dat werd gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Verder deelde hij een paar sportieve vakantiefoto's met zijn vrouw prinses Aimée. 

Lees verder onder de foto's. 

IMG_3415
IMG_2840
Samen een rondje hardlopen op de vroege ochtend.
Aimée_2023
Wandelingen maken door het bos.
Floris_amsterdamse zomer_2023
Tijdens een avond uit bij de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. Verschillende Nederlandse artiesten zoals Willeke Albert en André Hazes jr. traden op.

Prins Floris timmert zelf ook aardig aan de weg als artiest. Zo deelde hij onlangs dat hij een samenwerking aangaat met 'Ace Agency', ideaal voor zijn carrière als DJ. Floris verschijnt steeds vaker op het podium als diskjockey, bijvoorbeeld tijdens festivals op Koningsdag. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Formule 1

Aan het einde van de (zomer)vakantie hadden de Van Vollenhoven-broers ook nog een gezamenlijk uitje op de planning staan. Zij waren namelijk aanwezig bij de Formule 1-race in Zandvoort. Ook prins Maurits was erbij, hij staat alleen niet op deze foto's. 

Scherm­afbeelding 2023-08-28 om 16.07.39

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Het lijkt erop dat prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven deze zomer in Oostenrijk op vakantie zijn geweest. Op zijn eigen Twitter-account plaatst Pieter van Vollenhoven eind juli een foto van de groene Oostenrijkse natuur. 

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Enkele weken later, begin augustus, komt het nieuws naar buiten dat er bij prinses Margriet een acute rughernia is vastgesteld. De 80-jarige prinses moest verder thuis herstellen. Of Pieter en Margriet hun vakantie hiervoor hebben moeten afbreken is niet bekend.

Pieter van Vollenhoven was eind augustus in ieder geval van de partij om de Formule 1-race in Zandvoort bij te wonen. Daar werd deze foto gemaakt met zoon prins Bernhard. 

Bernhard_Pieter van Vollenhoven
Prins Bernhard met zijn vader Pieter van Vollenhoven.

Beeld: @bernhardvanoranje, @pcvanoranje, @florisvanoranje, @isabellavanvollenhoven, Blauw Bloed- Thijs van der Giessen.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--