Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kijk! Zweedse hof trakteert op nieuwe foto's van alle royals

31 maart 2022 · Leestijd 2 min

Je hebt het vast opgemerkt: de site van Blauw Blauw is in een nieuw jasje gestoken! Ook de website van het Zweedse koningshuis heeft een frisse update gehad. En tot onze grote verrassing deelt het hof allemaal nieuwe foto's.

Deze nieuwe foto's willen wij je niet onthouden, dus we hebben ze hieronder verzameld. We starten de fotoreeks met een 3-generatieportret van koning Carl Gustaf, kroonprinses Victoria en prinses Estelle van Zweden.

Drie_generatiefoto_koningshuis_Zweden

Dit zijn de nieuwe foto's van koning Carl Gustaf en koningin Silvia:

Ook het kroonprinselijk gezin is op de foto gezet. Naast de galaportretten van kroonprinses Victoria en prins Daniel zie je prinses Estelle en haar broertje prins Oscar met jasje en stropdas.

Prins Carl Philip, zijn echtgenote prinses Sofia en zijn jongere zus prinses Madeleine maken de nieuwe fotoserie compleet. Zij behoren alle drie eveneens tot het Zweedse Koninklijk Huis.

De drie zoontjes van prins Carl Philip en de drie kinderen van prinses Madeleine maken geen deel uit van het Koninklijk Huis. Zij zijn wel lid van de koninklijke familie maar worden niet aangesproken als Koninklijke Hoogheid. Dit geldt ook voor de man van prinses Madeleine, Christopher O'Neill.

Foto's: Kungahuset.se

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--