Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zo heeft koningin Máxima haar 51e verjaardag gevierd

23 mei 2022 · Leestijd 2 min

Koningin Máxima heeft zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch een feest gegeven ter ere van haar 51e verjaardag. RTL Boulevard meldt dat in ieder geval de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, prinses Mabel en enkele goede vrienden van de koningin van de partij waren.

Het RTL-programma heeft de hand weten te leggen op in ieder geval een deel van het programma van het feest en meldde dat de koningin en haar vrienden en familie zaterdagavond rond 19.00 in de tuin van het paleis verzamelden voor een diner. Na het eten zou het tijd zijn voor muziek. Zondagochtend waren de gasten opnieuw welkom op het paleis voor een gezamenlijk ontbijt. Of er ook andere royals uit het buitenland aanwezig waren, is niet bekend.

Royaltykenner Jeroen Snel, bekend van het EO-programma Blauw Bloed, vertelde in de studio te verwachten dat het een groot feest wordt. "Ik denk wel dat ze uitpakken. Vorig jaar toen ze 50 werd mocht er niet zoveel, en nu natuurlijk wel. En feestvieren kunnen ze wel", zei Snel.

Máxima werd eerder deze week op 17 mei 51 jaar. Over hoe de koningin deze dag vierde is officieel niets bekendgemaakt omdat verjaardagen van leden van het koninklijk huis doorgaans als een privé-aangelegenheid worden beschouwd. Ook over het feest dat zaterdagavond op Huis ten Bosch wordt gegeven zijn officieel geen mededelingen gedaan.

Máxima 50 jaar
In 2021 vierde koningin Máxima haar 50e verjaardag in Koninklijk Theater Carré. Ook haar man koning Willem-Alexander en haar drie dochters Amalia, Alexia en Ariane waren daarbij aanwezig.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--