Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zweeds koningspaar heeft iets leuks om naar uit te kijken

6 december 2022 · Leestijd 2 min

Kerst is voor de meeste mensen een gelegenheid om elk jaar weer naar uit te kijken. Koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden zullen zich zeer waarschijnlijk ook verheugen op de feestdagen, want ze krijgen familiebezoek uit het buitenland!

Prinses Madeleine viert dit jaar Kerstmis in Zweden. Dat heeft het Zweedse hof laten weten aan het blad Svensk Damtidning. Ook de kinderen prinses Leonore, prins Nicolas en prinses Adrienne komen mee, net als haar man Chris O’Neill.

De 40-jarige Madeleine woont met haar gezin in Florida. Ze probeert tweemaal per jaar naar Zweden te reizen om haar vader en moeder, koning Carl Gustaf en koningin Silvia, te bezoeken. Afgelopen zomer was het gezin bijvoorbeeld op het eiland Öland om met de hele koninklijke familie vakantie te vieren.

Het is echter nog niet duidelijk wanneer Madeleine met haar gezin in Zweden arriveert. Ze is in ieder geval niet aanwezig bij de festiviteiten ter gelegenheid van de uitreiking van de Nobelprijzen op zaterdag 10 december.

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--