Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Alexandre Grimaldi viert 20ste verjaardag samen met prins Albert

30 augustus 2023 · Leestijd 2 min

Alexandre Grimaldi, de eerstgeboren zoon van prins Albert van Monaco is vorige week 20 jaar oud geworden. De zoon vierde zijn verjaardag met zijn moeder Nicole Coste, zijn vader prins Albert én halfzus Jazmin Grace Grimaldi. Bekijk hier de foto's van het samengestelde gezin.

Alexandre Grimaldi deed laatst een bijzonder boekje open in een interview met het Franse blad 'Point de Vue'. Daarin sprak hij openhartig over zijn vader, prins Albert van Monaco. Zo verklaarde hij dat zijn vader prins Albert hem zonder enige vorm van dwang heeft erkend als zijn zoon en dat de media die hem een 'buitenechtelijk kind' noemen kwade bedoelingen hebben. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Na een romantische relatie met de moeder van Alexandre Grimaldi, Nicole Coste, is prins Albert nu gelukkig getrouwd met prinses Charlène. De twee royals hebben samen twee kinderen. De tweeling prinses Gabriella en prins Jacques is geboren op 10 december 2014. Ondanks dat prins Albert zijn handen vol heeft aan zijn gezin, is de Monegask nog nauw betrokken bij het leven van zijn eerste zoon Alexandre.

Alexandre Grimaldi viert verjaardag met zijn vader prins Albert

De 20-jarige vierde afgelopen week immers zijn verjaardag samen met prins Albert, moeder Nicole Coste én ook halfzus Jazmin Grace was aanwezig (de blonde dame links aan de tafel red.). Zij is het oudste kind van prins Albert uit een eerdere relatie van de prins. Het samengestelde gezin lijkt de familiesamenstelling helemaal niet bijzonder te vinden. Zo stralen ze stuk voor stuk op de foto die moeder Nicole Coste deelt op haar Instagram-account. 

Nog gefeliciteerd Alexandre! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: Instagram @nicole.coste 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--