Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Het regent nieuwe beelden van de spannende ontknoping van The Crown

29 november 2023 · Leestijd 3 min

Alhoewel het laatste deel van The Crown geen daverend succes was onder royalty-kenners, wachten we met smart totdat het tweede deel online komt. Op 14 december krijgen we onder andere te zien hoe prins Charles en Camilla elkaar het jawoord geven én zien we hoe de liefde tussen prins William en Catherine Middleton opbloeit. En Netflix strooit nu al met mooie beelden.

Het zesde en het laatste seizoen van de hitserie The Crown is nu te zien op de streamingdienst. Of nou ja, het eerste deel dan. En dat eerste deel kreeg meteen een lading kritiek over zich heen. Het verhaal zou te veel over Diana gaan en te weinig over The Queen. Deze gebeurtenissen waren in dit deel te zien. Nu is natuurlijk de vraag of daar in het tweede deel verandering in komt. Nieuwsgierig wat er eigenlijk klopt van het eerste deel? Deze scènes zijn waar en deze zijn fictie

Jonge prins William en prins Harry

Waar de laatste aflevering nu eindigt met de begrafenis van Lady Di, begint het tweede deel een paar jaar later. We zien dat prins William en prins Harry zijn gegroeid tot jong volwassenen. Twee nieuwe acteurs vertolken de twee Britse prinsen: Ed McVey als William, Rufus Kampa als Harry. In de nieuwe reeks foto's van de serie is onder andere te zien hoe de broers met hun vader op skivakantie gaan. Als we kijken naar de ski-outfits op onderstaande foto kunnen we concluderen dat hier de wintersportvakantie in Canada van 1998 wordt nagespeeld. 

Lees verder onder de foto. 

TheCrown_PartTwo_FirstLooks6-2
Een foto uit het tweede deel van seizoen 6 van The Crown.

Ook is te zien hoe de twee broers een gezellig moment met elkaar hebben op de bank. 

Lees verder onder de foto. 

TheCrown_PartTwo_FirstLooks7-2
In het tweede deel van seizoen 6 van The Crown zijn prins William en prins Harry jongvolwassen.

De opbloeiende liefde van William en Catherine

We krijgen in dit tweede deel ook een inkijkje in het liefdesverhaal van William en Catherine. We zien hoe prins William gaat studeren aan de Universiteit van St. Andrews, waar hij Catherine Middleton tegen het lijf loopt. Of we ook het romantische aanzoek van William aan Catherine in Kenia te zien krijgen is nog niet bekend. We moeten het tot 14 december nog doen met deze foto's van de twee acteurs. 

Lees verder onder de foto's.

TheCrown_PartTwo_FirstLooks9-2
Meg Bellamy kruipt in deel 2 van seizoen 6 van The Crown in de huid van een jonge Catherine Middleton. Hier zien we een modeshow op de universiteit waar Catherine aan mee zou hebben gedaan.
TheCrown_PartTwo_FirstLooks5-2
Slaat hier de vonk over tussen een jonge Catherine en William?.
TheCrown_PartTwo_FirstLooks4-2
Prins William zwaait in de serie naar het publiek.

De bruiloft van prins Charles en Camilla

Het was al vanaf het begin duidelijk dat ook de bruiloft van prins Charles en Camilla te zien zou zijn in het laatste seizoen. Deze nieuwe foto bewijst dat alleen maar. Zie jij de gelijkenissen ook? 

TheCrown_PartTwo_FirstLooks1-2
Het burgerlijk huwelijk van Charles en Camilla in The Crown.
Charles en Camilla burgerlijk huwelijk 2005
Het burgerlijk huwelijk van Charles en Camilla in 2005.

Foto's: Netflix/ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--