Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ra, ra, ra, wie is deze koninklijke brokkenpiloot?

27 oktober 2023 · Leestijd 2 min

We zien hier iemand met een gebroken een arm, maar wie is deze koninklijke brokkenpiloot? Een paar hints: het is een man, het is een prins én hij woont in Zweden. Weet jij het al?

Het gaat hier om *tromgeroffel* prins Carl Philip van Zweden! De Zweedse prins heeft helaas zijn arm gebroken zo meldt persbureau ANP. De zoon van koning Carl Gustaf had tijdens een werkbezoek in Stockholm ineens zijn arm in het gips. Carl Philip laat zich niet uit over de oorzaak. Een woordvoerder van het paleis vertelt gelukkig wel wat er is gebeurd, al blijven de details achterwege.

"Een ongelukkige val"

De prins zou ongelukkig zijn gevallen tijdens een familieactiviteit. Wat die activiteit precies was en wie daarbij betrokken waren wordt niet gezegd. Er wordt daardoor volop gegist wat er gebeurd zou kunnen zijn. Zou het bijvoorbeeld gebeurd zijn tijdens een stoeipartij met zijn drie kinderen Alexander (7), Gabriel (6) en Julian (2)? Vrouwlief prinses Sofia zal haar man in ieder geval in de watten leggen de komende weken. 

Lees verder onder de foto.

carl-philip-gebroken-arm

Een 'geheim' design talent

Carl Philip heeft geluk dat hij zijn rechter- en niet zijn linkerarm gebroken heeft. De prins is namelijk linkshandig en heeft zijn tekenhand hard nodig. De Zweedse prins heeft het op dit moment namelijk erg druk met zijn designbureau Bernadotte & Kylberg. Het bedrijf zette hij in 2012 op samen met zijn zakenpartner Oscar Kylberg. De lancering van hun eerste eigen collectie vorige week was voor de prins een droom die uitkwam. De eerste collectie van het designduo bestaat uit luxe sjaals en kleden van zijde en wol. Die lancering werd groots gevierd met een openhartig interview aan ELLE Sverige (de Zweedse ELLE red.) en daar hoorden ook nieuwe foto's bij. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's ANP / Instagram

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--