Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Deze video van prinses Catherine gaat viraal op sociale media

1 oktober 2023 · Leestijd 3 min

Catherine, de prinses van Wales, bracht laatst een bezoek aan de Royal Navy Base in Somerset. De vrouw van prins William keek haar ogen uit op de militaire basis, maar kon vooral bij het aandoen van een reddingsvest haar lach niet inhouden. Het filmpje van een lachende Catherine gaat nu viraal op sociale media.

Catherine, de prinses van Wales, weet van elk werkbezoek een feestje te maken. De spontane momenten die ze meemaakt leveren vaak goedlachse foto's op. Zo raakte ze eerder dit jaar al haar handtas kwijt aan een jonge fan, maar gelukkig zag de prinses daar de humor wel van in. Ook laat de prinses zich graag van haar sportieve kant zien. Zo slaat ze een potje tennissen met kampioen Roger Federer niet over.

Prinses van Wales bezoekt vliegbasis

Terug naar de militaire basis, waar de prinses voor het eerst is sinds ze van haar schoonvader koning Charles een nieuwe militaire titel heeft gekregen. Als Commodore-in-Chief van de Fleet Air Arm, de luchtvaarttak van de Britse Koninklijke Marine, is het niet meer dan logisch dat dit werkbezoek op de agenda van de Britse staat. In Somerset kreeg de prinses van Wales een inkijkje in de luchtverkeerstoren en de cockpit van een vliegtuig. Maar het moment waar het over gaat is het omdoen van een reddingsvest. Een simpele handeling die vermakelijke beelden oplevert. 

Lees verder na de foto.

catherine-militaire-basis

Deze video van Catherine gaat viraal

Tijdens het aandoen van het reddingsvest giechelt Catherine al zenuwachtig. Zodra ze het reddingsvest laat opblazen door aan het touwtje te trekken verschijnt er een flinke lach op haar gezicht. Ze lijkt wat verrast dat het reddingsvest zo snel opblaast en kijkt vervolgens lachend naar de mensen om haar heen. De leuke beelden gaan op dit moment het hele internet over en wij snappen na het zien van de video wel waarom. Zo'n spontaan moment is ook leuk om naar te kijken! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

En ook op de foto's is te zien dat prinses Catherine het duidelijk naar haar zin heeft. 

ANP-478608117
ANP-478608123

Foto's: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--