Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Catherine en Victoria stralen tijdens avondje uit

1 december 2023 · Leestijd 2 min

Gister waren William en Catherine samen met hun Zweedse collega's Victoria en Daniel een avondje uit. De stellen waren in de Royal Albert Hall in Londen aanwezig bij de Royal Variety Performance. De prinsessen verschenen in prachtige japonnen op het gala.

Kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel zijn op het moment op bezoek in het Verenigd Koninkrijk. Afgelopen woensdag hebben de Zweedse royals nog een biertje getapt in een Engelse pub, maar gisteravond trokken zij hun glamour-outfits aan voor een gala met optredens van bekende artiesten.

Catherine, William, Victoria en Daniel Royal Variety Performance

De galajurken van Catherine en Victoria

De prinses van Wales droeg gister een blauwe jurk van het modehuis Safiyaa. De mouwen van de galajurk maken de creatie extra stijlvol, want die komen tot op de grond. 

Lees verder onder de foto's.

Catherine Royal Variety Performance
Catherine William Royal Variety Performance

Victoria koos voor een zwart ontwerp. Ze verscheen in een japon en sjaal gemaakt van een stof van kleine haartjes. 

Victoria Royal Variety Performance
Victoria en Daniel Royal Variety Performance

Na afloop van de optredens ontmoetten Wiliam en Catherine ook een aantal van de artiesten, waaronder Cher. Op sociale media plaatsten de prins en prinses van Wales nog een video van hun avondje uit. "Wat een show! Hartelijk dank aan alle artiesten en iedereen achter de schermen voor het mogelijk maken van de Royal Variety Performance", schrijft het paar. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--