Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Charlène niet dol op schoonfamilie'

31 juli 2019 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène van Monaco zou niet goed kunnen opschieten met haar schoonfamilie. Althans, dat constateert de Spaanse webkrant El Confidencial in een analyse van het gedrag van de echtgenote van prins Albert. Onder de veelzeggende kop 'De kruistocht van Charlène de Monaco tegen de Grimaldi's' wordt dinsdag uit de doeken gedaan dat het niet botert tussen de prinses en de rest van de vorstelijke familie.

Aanleiding voor de kritische blik is de absentie van Charlène afgelopen zaterdag bij het huwelijk van Louis Ducruet, neef van prins Albert en zoon van prinses Stéphanie. Er werd geen reden opgegeven voor de afwezigheid van Charlène, die een dag eerder nog wel op het prestigieuze Rode Kruisbal was. Maar er was wel een patroon volgens de nieuwssite. Charlène ontbrak steeds bij belangrijke familiegebeurtenissen. Ook op de bruiloften van Andrea Casiraghi (2014) en Pierre Casiraghi (2017), de zoons van prinses Caroline, en van Charlotte Casiraghi eerder dit jaar liet ze verstek gaan. Opnieuw zonder aanwijsbare reden.

El Confidencial merkte op dat Charlène in principe nooit aanwezig is wanneer prinses Caroline ergens is. Zo slaat ze al jaren het door Caroline georganiseerde Rozenbal over. Sinds vorig jaar november zijn beide dames maar twee keer samen in één ruimte gezien: op de nationale feestdag en bij het bliksemstaatsbezoek van de Chinese president aan Monaco. Charlène kon als echtgenote van het staatshoofd niet wegblijven en haar schoonzus kon vanwege haar positie in de Monegaskische familie niet worden genegeerd. Interactie tussen beiden was er ogenschijnlijk niet.

Over het waarom van de ijzige relatie tussen Charlène en Caroline, en daardoor met de hele clan, bestaan verschillende theorieën. Caroline, als prinses van Hannover de hoogste in rang in de familie, zou moeite hebben haar plek in de rangorde af te staan aan Charlène, terwijl Alberts vrouw zich niet serieus genomen voelt. El Confidencial komt in de analyse echter niet verder dan de constatering dat kennelijk is afgesproken dat Charlène en Caroline elkaar zoveel mogelijk ontlopen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--