Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De leukste beelden van William en Catherine hun Boston-bezoek

5 december 2022 · Leestijd 2 min

William en Catherine waren vorige week in het Amerikaanse Boston te vinden. De prins en prinses van Wales reisden af naar de States voor de uitreiking van de Earthshot Prize. Maar daarnaast hebben ze nog een flinke lijst aan bezoekjes en ontmoetingen en dat leverde leuke foto’s op! Wij blikken graag nog heel even terug.

Veel Amerikaanse fans verzamelden zich om een glimp op te vangen van het koninklijke bezoek en sommigen wisten een foto te scoren met de prins en prinses. De aankomst is ook William en Catherine niet ontgaan. "Catherine en ik zijn verheugd terug te zijn in de Verenigde Staten en we zijn gouverneur Baker en de First Lady van Massachussetts zeer dankbaar voor hun warme ontvangst in Boston", aldus de prins op Twitter. Al zal ook het toegestroomde publiek daar aan hebben bijgedragen.

Amerika en sport gaan hand in hand. De populariteit van basketbal in de USA is ongekend. Dus "Hup Celtics, hup", zoals het paar op twitter schreef.

Royals en kinderen zijn een gouden combinatie. Het levert vaak schattige foto's op en dat was tijdens dit bezoek niet anders.

De week eindigde uiteraard met de uitreiking van de door William in het leven geroepen Earthshot Prize. De awards voor ideeën voor oplossingen voor de klimaatverandering werden vrijdagavond uitgereikt. Catherine koost voor een beeldschone toepasselijke groene japon met een heel bijzonder juweel.

Catherine Earthshot Prize Boston

Bekijk en lees alles over dit bijzondere juweel

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--