Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oeps! Gravin Eloise begaat blunder tijdens het stemmen

22 november 2023 · Leestijd 2 min

Op 22 november mogen we met z'n allen naar de stembus om te stemmen voor een nieuwe Tweede Kamer. Ook gravin Eloise van Oranje gaat stemmen, maar in het stemhokje begaat ze een kleine blunder.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima mogen wel stemmen, maar kiezen er vanwege hun positie voor om hun stem niet uit te brengen. Hun nichtje gravin Eloise doet dit wel en deelt dit net als in 2021 op haar Instagram-account, alleen is er nu iets kleins misgegaan. 

"Ik ben mijn ID vergeten"

In de trein deelt de gravin een foto van zichzelf waarin te zien is dat ze baalt. Niet zonder reden, want Eloise wilde gaan stemmen maar was haar ID vergeten. "Heel slim Elo", schrijft ze in haar verhaal. 

Lees verder onder de foto.

Eloise-stemmen-1

De 21-jarige haalt nu haar ID op zodat ze straks gewoon naar de stembus kan. "Ik ga nog wel! Hopelijk jullie ook allemaal", zo schrijft ze op het sociale mediakanaal. "Denk wel aan de toekomst", zo moedigt de gravin haar volgers aan. Waar de gravin op gaat stemmen is niet bekend. 

Lees verder onder de foto.

gravin-eloise-stemmen2

Uitgesproken gravin

De gravin is vaker uitgesproken over onderwerpen die haar nauw aan het hart gaan. Zo schreef de gravin een kinderboek over het kopen van tweedehandskleding en deelde ze in 2022 haar mening over een uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof. Deze zomer zagen we nog hoe gravin Eloise van Oranje ingreep bij een racistisch gesprek dat voor het programma 'In Your Face' in scène is gezet. 

Foto's: ANP / Instagram @eloisevanoranje

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--