Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Stéphanie met baby Charles naar huis

13 mei 2020 · Leestijd 2 min

Erfgroothertogin Stéphanie heeft woensdag samen met haar pasgeboren zoontje Charles de kraamafdeling van het Groothertogin Charlotte-ziekenhuis in Luxemburg mogen verlaten. Het prinsje kwam zondag ter wereld via een keizersnede.

Bij vertrek naar Schloss Fischbach, hun residentie in het midden van het groothertogdom, hadden Stéphanie en echtgenoot erfgroothertog Guillaume nog een kort onderhoud met het verplegend personeel. Bij de ingang van het ziekenhuis kregen de wachtende media de jonge ouders en hun zoon ook even te zien.

Lees verder onder de foto's en video.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ondertekening geboorteakte

Erfgroothertog Guillaume ging woensdag ook naar het gemeentehuis van de stad Luxemburg. Daar ondertekende de kersverse vader de geboorteakte van zijn zoon prins Charles. Hij deed dit onder het toeziend oog van burgemeester Lydie Polfer.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Eerder woensdag had het Luxemburgse hof de eerste foto's van de toekomstige troonopvolger vrijgegeven. Zondag was Charles alleen te zien geweest op een opname van een Skype-gesprek die zijn ouders voerden met zijn grootouders, groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa.

Bron: ANP / Foto's: © Cour grand-ducale - Sophie Margue

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--