Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan blikken terug op verlovingsaankondiging

28 november 2019 · Leestijd 2 min

Het is woensdag precies twee jaar geleden dat prins Harry en Meghan hun verloving wereldkundig maakten. De tortelduifjes poseerden destijds breedlachend voor de pers in de Sunket Garden op Kensington Palace. Op hun officiële Instagram-account delen de hertog en hertogin van Sussex een foto van dit moment, een kiekje van hun trouwdag en de eerste foto met hun zoontje Archie.

Het koppel onthulde twee jaar geleden dat ze in het voorjaar van 2018 in het huwelijksbootje zouden stappen. Harry was een paar weken eerder al op zijn knieën gegaan.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Dezelfde dag gaven de twee ook een televisie-interview om te praten over hun verloving. Daarin vertelde Harry onder meer dat hij het jammer vond dat hij Meghan niet aan zijn moeder heeft kunnen voorstellen. "Ze zou zonder enige twijfel dolgelukkig zijn als ze Meghan kon leren kennen", stelde Harry. "Op dit soort momenten mis ik haar heel erg, omdat ik mijn geluk niet met haar kan delen." Diana overleed in 1997 door een auto-ongeluk in Parijs. De verlovingsring die Harry aan Markle gaf, bevat juwelen van zijn moeder die hij na haar dood kreeg.

Archie

Harry en Meghan, die sinds 2016 samen zijn, gaven elkaar in het voorjaar van 2018 het jawoord. Ze trouwden op 19 mei in de St. George's Chapel van Windsor Castle. Bijna een jaar later, op 6 mei dit jaar, werd hun zoontje Archie geboren.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--