Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Kinderen tuigen digitaal kerstboom Charles en Camilla op

21 december 2020 · Leestijd 2 min

Prins Charles en zijn vrouw Camilla kregen ook dit jaar weer hulp bij het versieren van hun kerstboom op Clarence House. Zoals elk jaar hielpen kinderen van het hospice Helen & Douglas House de hertogin van Cornwall een handje. Vanwege de coronacrisis was het feestelijke moment digitaal, zo is te zien in een video die Clarence House maandag heeft gedeeld op sociale media.

Al sinds 2007 reizen zieke kinderen en hun ouders jaarlijks naar Clarence House om de boom op te tuigen. Camilla, beschermvrouwe van het kinderhospice, ontving haar gasten dit jaar via een videoverbinding. "Ik mis het echt om jullie allemaal hier te hebben. Het is niet hetzelfde zonder jullie", zei de hertogin, die het samen optuigen van de kerstboom "een van de hoogtepunten" van haar jaar noemde.

Lees verder onder de video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Voor het optuigen van de boom waren er papieren harten gemaakt met de namen van de aanwezige kinderen. Camilla sprak de kinderen een voor een om een praatje te maken en ze een plek in de kerstboom te laten uitkiezen. "Vrolijk kerstfeest en hoop op een beter nieuw jaar", zei de hertogin aan het eind van het videogesprek.

De kinderen werden enkele dagen na het gesprek ook verrast met een cadeautasje. In de video is te zien hoe een paar van deze pakketjes werden uitgepakt en enthousiast werden ontvangen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--